Vliegtickets Aruba informatie. HET overzicht van de mogelijkheden om met het vliegtuig te naar Aruba op vakantie te gaan. De goedkoopste vliegtickets naar Aruba op een pagina.

Vliegtickets Aruba

Wanneer u op vakantie gaat naar Aruba is de enige keuze om met het vliegtuig te gaan. Wanneer u besluit met de boot te gaan bent u gemiddeld een dag of 5 tot 8 onderweg, met het vliegtuig is dit gemiddeld 9 uur afhankelijk van de weersomstandigheden. Hou er ook rekening mee dat er een tijdsverschil van 5 of 6 uur is. In de winter is dit verschil 5 uur, in de zomer is dit verschil 6 uur.

Reina Beatrix Airport

Aruba heeft een vliegveld, genaamd Reina Beatrix Airport en dit vliegveld heeft ook maar een landingsbaan. Vanaf Nederland vliegen KLM, Martinair en Arkefly naar Aruba, hier kunt u uw vliegticket boeken.

Het vliegtuig is de snelste manier om in Aruba te komen. En waarschijnlijk is het goedkoper dan je verwacht. Om met het vliegtuig naar Aruba te reizen kun je het beste vliegen op luchthaven . Vanaf daar is het nog een klein stukje rijden naar Aruba. Dit kun je afleggen met de taxi, een huurauto, maar ook met een shuttlebus of de trein.

Vliegticket in combinatie met Hotel Aruba

Wanneer u besluit een vliegticket in combinatie met een hotel te boeken voor uw vakantie naar Aruba kunt u nog meer kosten besparen. Vliegtickets naar Aruba kosten los al snel 700 of meer en vanuit Nederland gezien is vliegen ook de meest voor de hand liggende reismanier.

Diverse reisaanbieders bieden combinatie reispakketten aan voor Aruba, onderstaand enkele van deze aanbieders op een rij.