Restaurants, Cafe's en uitgaan op Aruba.Iinformatie over de mooiste plekjes, aanbiedingen en meer

Restaurants op Aruba

Aruba bied u een brede diversiteit aan restaurants en cafes. Zo kunt u heerlijk eten bij een kleine lunchroom, klein eetcafe of een van de vele restaurants. Naast de lokale specialiteiten vind u ook op Aruba gerechten uit de keukens van Nederland, Italie, Spanje, Afrika, Japan, China, Thailand en meer. Ook vind u er diverse leuke uitgaansgelegenheden zoals discotheken en (nacht)clubs.

Restaurants Aruba - Oranjestad

In Oranjestad zijn diverse leuke restaurants waaronder Carlos ’n Charlies. Bij dit restaurant kunt u overheerlijk Mexicaans eten bestellen, aan de bar een echte Mexicaanse tequila drinken en er word gezellige muziek gespeeld waaronder Salsa maar ook Hiphop en RnB.

Wilt u even lekker een typisch Nederlandse kost, bezoek dan Eetcafe The Paddock. U vind hier de echte Nederlandse gerechten waaronder Boerenkool of Hutspot. Een lekkere Nederlandse bitterbal? Ja, die hebben ze er ook!

Voor versheid bezoekt u Restaurant Driftwood. De eigenaar vangt uw voedsel zelf vers en de professionele chefkok van het restaurant bereid het heerlijk voor u. Dit is een van de betere visrestauranten van Aruba.

Een ander voorbeeld van een leuke uitgaansgelegenheidis de Blue Martini Bar. Dit is een openluchtbar welke exclusief voor volwassenen is en waar u kunt genieten in een luxe sfeer en omgeving van heerlijke lunches, drankjes en tapas.

Als u van thema feestjes houdt is het een aanrader om eens een bezoekje te brengen aan Señor Frog’s. Dit is een erg populair restaurant en bar op Aruba.